MónTerrassa
Es desprèn part de la façana de dos edificis al centre de Terrassa

Part de l’arrebossat de la façana de dos edificis de Terrassa s’ha desprès a primera hora d’aquest matí. Els dos despreniments han tingut lloc al centre de Terrassa i amb pocs minuts de diferència: un al carrer de Gaudí i l’altre al carrer de Sant Joan, prop de dos quarts de nou del matí. Segons han informat Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, no consta que cap persona hagi resultat ferida en cap dels dos casos.

Despreniment de façana al carrer de Gaudí de Terrassa | Laura Gómez

Cau part de la cornisa al carrer de Gaudí

El primer despreniment ha estat al carrer de Gaudí, amb cantonada al carrer de la Rasa. Ha caigut part de la cornisa de l’edifici quan faltaven pocs minuts per dos quarts de nou del matí, exactament a les 8:28h.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de despreniment de l’arrebossat de la façana i han enviat dues dotacions fins al lloc. També s’hi ha desplaçat la Policia Municipal de Terrassa, qui ha tallat el carrer de Gaudí entre el carrer de la Rasa i el passatge de Tete Montoliu, tant per vehicles com per ciutadans, que s’han de desviar i fer la volta per la plaça de Didó.

Amb un vehicle amb una autoescala, els Bombers actualment treballen en el sanejament de la façana de l’edifici. Cap persona ha resultat ferida degut a aquest despreniment.

Despreniment de façana al carrer de Gaudí de Terrassa | Laura Gómez

Un segon despreniment pocs minuts després

Pocs minuts després d’aquest incident, ha tingut lloc un altre despreniment de façana uns metres més amunt, al carrer de Sant Joan. Quan passaven pocs minuts de dos quarts de nou del matí, exactament a les 8:36h, ha caigut un tros de l’arrebossat de la façana d’un edifici situat prop de la cantonada amb el carrer del Passeig.

En rebre l’avís , fins al lloc s’hi ha desplaçat una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya, una ambulància i Policia Municipal de Terrassa. El carrer també ha quedat tallat, ja que els vehicles de l’ambulància i els agents de policia ocupaven la calçada de la via.

Despreniment de façana al carrer de Sant Joan de Terrassa | Cedida

S’ha realitzat assistència tècnica, i tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida per aquest accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa