MónTerrassa
Desmantellen diversos prostíbuls al Vallès i alliberen setze dones

La Policia Nacional ha desmantellat nou prostíbuls i ha alliberat setze dones de nacionalitat xinesa obligades a exercir la prostitució. Alguns d’aquests prostíbuls es trobaven al Vallès Occidental, concretament a Sabadell, però també a Premià de Mar, Palamós, Alacant i Inca. El cos policial ha detingut a set persones com a responsables d’aquestes cases, a qui se’ls atribueixen els delictes de pertinença a organització criminal, prostitució coactiva i contra el dret dels ciutadans estrangers.

Els agents van començar la investigació al gener de 2022 en adonar-se que hi havia anuncis a una pàgina web sobre pisos on s’exercia la prostitució a Sabadell. Les víctimes eren obligades a exercir la prostitució “en habitacions amb falta de ventilació i insalubritat”, informa el cos policial, i a més era el lloc on dormien i vivien.

Les víctimes eren obligades a exercir la prostitució en habitacions amb falta de ventilació i insalubritat. També era el lloc les setze dones dormien i vivien | Policia Nacional
Les víctimes eren obligades a exercir la prostitució en habitacions amb falta de ventilació i insalubritat. També era el lloc les setze dones dormien i vivien | Policia Nacional

Més prostíbuls a diferents localitats arreu de Catalunya

Més endavant, van comprovar que en la pàgina web també hi havia anunciades cases prostíbuls en altres localitats d’arreu de Catalunya i altres localitats de l’Estat espanyol. Així doncs, es va iniciar un operatiu conjunt amb altres unitats policials per dur a terme un total de nou inspeccions a les ciutats de Sabadell, Premià de Mar, Palamós, Alacant i Inca de manera simultània.

S’ha ofert ajuda a les setze dones obligades a prostituir-se

En aquest operatiu es van poder alliberar setze dones de nacionalitat xinesa, de les quals nou es trobaven en situació irregular. S’ha ofert a les dones assistència i ajuda de Serveis Socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa