MónTerrassa
Desmantellen una partida il·legal de pòquer en un bar de Terrassa

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar una partida il·legal de pòquer en un bar de Terrassa aquest passat divendres 12 de maig. L’operació va acabar amb cinc denunciats (els tres jugadors, el responsable de l’establiment, i una altra persona per tinença de droga) i amb tres persones detingudes, dues per un delicte de receptació i l’altra per tenir tres ordres judicials vigents de detenció, segons informa el cos policial.

La inspecció, duta a terme per agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa i de la Unitat Regional de Policia Administrativa, es va realitzar perquè tenien coneixement que a l’interior del local hi havia la possibilitat que s’hi estigués duent a terme tràfic de substàncies estupefaents i joc il·legal.

Tres detinguts per delicte de receptació i ordre judicial de detenció

En accedir a l’interior, el primer que van trobar els agents van ser tres patinets elèctrics que estaven denunciats com a sostrets. D’un dels patinets no van poder esbrinar qui el portava, mentre que dels altres dos van detenir-ne els propietaris com a presumptes autors d’un delicte de receptació, apunten.

No només això, sinó que una tercera persona va quedar detinguda ja que tenia en vigor tres ordres judicials de crida i cerca. A més, també van denunciar una persona per tinença de substàncies estupefaents.

Desmantellen una partida il·legal de pòquer en un bar de Terrassa | Mossos d’Esquadra

Els jugadors de la partida de pòquer tenien més de 1.000 euros en efectiu

Ja en una sala annexa, separada per una paret de pladur, els agents van localitzar-hi tres persones jugant a pòquer i dues més que estaven observant la partida. Segons informen “estaven fent servir una taula de billar com a taula de joc per a la partida i entre els tres jugadors tenien 1.035 euros en efectiu”.

Van denunciar els tres jugadors i el responsable de l’establiment ja que “jugar al pòquer amb apostes de diners fora d’un casino està considerat una infracció molt greu en matèria de joc”, apunten. També van comissar les cartes i els diners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa