MónTerrassa
Denuncien que un home s’intenta endur una menor contra la seva voluntat

Un home desconegut s’ha intentat endur una noia menor d’edat a l’avinguda de Madrid de Terrassa, el matí d’aquest dilluns 9 de maig. L’home va introduir la noia dins d’un cotxe contra la seva voluntat, però la jove va aconseguir escapar quan el vehicle es va aturar en un semàfor, segons apunten testimonis dels fets a les xarxes socials. Els Mossos d’Esquadra exposen a Món Terrassa que han rebut una denúncia per aquesta detenció il·legal i actualment tenen una investigació oberta al respecte.

La noia, de 15 anys, sortia del seu domicili quan l’home la va introduir a la força dins del turisme amb una navalla, segons escriuen testimonis, però la jove va aconseguir escapar-se quan en un moment quan el cotxe estava aturat. Un testimoni apunta que es va trobar la menor d’edat prop de dos quarts de dotze del matí a l’avinguda de Barcelona, al barri de Ca n’Anglada, i que estava desorientada i molt espantada. L’home la va socórrer, però va haver de ser atesa a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per un atac d’ansietat.

Exposen que el cotxe amb el qual se la va intentar endur era de color vermell i que l’home que la va introduir a l’interior tenia el cabell de color pel-roig, amb barba i d’una altura més aviat baixa.

Gran preocupació del veïnat

Davant d’aquesta detenció il·legal denunciada, alguns usuaris veïns i veïnes de la zona han demanat més vigilància i presència de patrulles policials als carrers amb l’objectiu d’intentar evitar el màxim possible fets com aquests. Denuncien una sensació d’inseguretat i es mostren preocupats perquè puguin tornar a tenir lloc successos similars com el d’aquesta menor d’edat el passat dilluns al matí a l’avinguda de Madrid, i que, afortunadament en aquest cas, va aconseguir fugir. A més a més, comenten no es tracta d’un cas aïllat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a maig 11, 2022 | 13:42
    Joan maig 11, 2022 | 13:42
    Un altre cas aïllat. Jo volto per moltes ciutats, per la meva feina. I una cosa que em crida fortament l'atenció de Terrassa és que passo dies i dies sense veure ni un policia. Normal que els delinqüents campin tan amples per aquesta ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa