MónTerrassa
Denunciats quatre veïns de Terrassa per fer soroll i tenir la música alta de matinada
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va interposar dilluns quatre denúncies per pertorbar el descans dels veïns. La primera va tenir lloc a les 22.35 h, després d’una trucada d’un particular que es queixava que els veïns del seu bloc de pisos, situat al carrer d’Europa, amb el passatge d’Àustria, tenien la música a tot volum i que, malgrat haver-los cridat l’atenció, continuaven fent soroll. Una unitat de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets i va fer el butlletí de denúncia al responsable del pis d’on provenien els sorolls.

La segona denúncia es va interposar a les 23.07 h, quan un particular es va queixar de la música forta provinent d’un habitatge proper a casa seva, al carrer de Watt, amb el carrer de l’Infant Martí. Els agents van localitzar el focus dels sorolls i van efectuar la denúncia pertinent al responsable.

A les 0.10 h d’aquest dimarts de matinada, la Policia Municipal ha rebut una altra trucada d’un particular informant de sorolls procedents d’un dels pisos del seu edifici, situat al carrer de Tarragona, amb la rambla de Francesc Macià. Una patrulla ha localitzat l’origen dels sorolls i ha procedit a fer una denúncia per pertorbar el descans dels veïns.

Finalment, a la 1 h, un particular ha trucat al 092 informant de sorolls en un domicili ubicat al carrer de Wilson, amb el carrer de Germà Joaquim. Els agents han confirmat la procedència dels sorolls i han fet una denúncia a la persona que constava empadronada a l’edifici, davant la negativa de les persones que hi havia a l’interior d’identificar-se. També s’ha efectuat una denúncia per incompliment dels requeriments formulats pels agents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa