MónTerrassa
Denunciat un conductor que circulava begut pels carrers de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home que conduïa begut i circulava de forma erràtica pels carrers de Terrassa aquesta matinada. Els fets han succeït exactament a la 1:40h de la nit, quan una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que feia patrullatge ha observat un vehicle que circulava de forma erràtica pel carrer de Solsona, amb el carrer de Tàrrega i l’han fet aturar.

En aturar el vehicle, els agents de la policia han identificat el conductor, i han observat que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, motiu pel qual els agents han procedit a realitzar-li les proves d’alcoholèmia, en la qual ha donat un resultat positiu tant en la primera com en la segona, amb taxes de 0,93 mg/l i 0,92 mg/l. Ha quedat denunciat per conduir begut de forma erràtica.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest passat cap de setmana un lladre de mòbils a la ciutat. Els fets van passar el dissabte 29 de gener cap a dos quarts d’una del migdia al Raval de Montserrat, quan un veí va demanar ajuda a una patrulla del cos policial informant-los que feia pocs minuts un individu li acaba de furtar el telèfon mòbil, que estava valorat en més de 1.000 euros. Afortunadament, la víctima va poder veure l’home i va poder donar una descripció detallada del presumpte autor.

Ràpidament, la dotació de la Policia Municipal de Terrassa va iniciar una batuda per les proximitats de la zona. Finalment, van poder localitzar un individu que corresponia a la descripció que els havia dit l’home. El presumpte lladre, en veure que els agents l’havien descobert, va decidir desprendre’s del telèfon mòbil i el va llençar a terra. Tanmateix, això no li va evitar ser identificat, arrestat i traslladat a comissaria acusat d’un presumpte delicte de furt. Els agents van poder retornar al propietari el seu mòbil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa