MónTerrassa
Denunciada una persona per causar inseguretat a La Cogullada
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat una persona que estava causant inseguretat al barri de La Cogullada aquesta matinada. La persona estava fent xivarri juntament amb un grup de quatre persones més. A més a més, la persona duia a sobre una navalla i algunes persones del grup es trobaven sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets han tingut lloc pels vols de la una d’aquesta matinada de divendres 22 d’abril, al carrer de Concili Egarenc, a l’alçada de la carretera de Martorell, just a la cantonada de supermercat Aldi. Una trucada d’un particular veí de la zona ha informat que hi havia un grup de persones fent molt soroll i que causaven molta inseguretat. En rebre l’avís, un total de tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’ha dirigit fins al lloc indicat.

En arribar, han localitzat a un grup de cinc persones, que efectivament, estaven causant inseguretat al veïnat. La Policia Municipal ha comprovat que tres de les cinc persones es trobaven sota els efectes de begudes alcohòliques. A més a més, en procedir a la seva identificació, als agents han observat que una de les persones allà presents duia una navalla, interposant-li d’aquesta manera la denúncia pertinent.

Més successos

Ferit el conductor d’un patinet elèctric en col·lidir contra un turisme. Un home es trobava conduint un patinet elèctric ahir dijous 21 d’abril a la tarda, quan aquest va col·lidir contra un turisme. Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de set de la tarda al carrer de Colom, a l’alçada de l’avinguda de Jacquard. En assabentar-se de l’accident, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va intervenir, i va comprovar que el conductor del patinet elèctric havia resultat ferit. Finalment, l’home va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa