MónTerrassa
Denunciats per no respectar el descans del veïnat
  • CA

Una patrulla de la Policia Municipal ha identificat aquesta matinada, a les 4:45h, a tres joves que es trobaven alterant l’ordre públic. Aquests es trobaven situats a l’accés de les piscines municipals de Vallparadís de Terrassa.

Mentre els policies estaven duent a terme l’escorcoll dels tres nois, han comprovat que un d’ells duia 1’4 grams de marihuana i 1 gram d’haixix a sobre. Els agents han interposat una denuncia als tres joves per no respectar el descans del veïnat i, a més amés, també han interposat una denuncia al jove que portava marihuana i haixix a sobre per tinença d’estupefaents.

Altres successos

La Policia Municipal ha interposat una denuncia a un jove per incompliment de les ordenances municipals. El noi estava posant música amb un altaveu a la plaça del Roc Blanc ahir al vespre. Els agents van rebre una trucada a les 20:33h d’un veí que informava que hi havia un grup gran de persones a la plaça amb la música molt alta. Una dotació de Policia Municipal es va dirigir fins el lloc i van localitzar el grup. Els agents van requisar l’altaveu i, tot seguit, van interposar la denuncia al seu propietari per incompliment de les ordenances municipals.

El 112 ha informat també avui a la matinada, a les 1:26h, de diferents queixes veïnals pel xivarri i soroll ocasionat per un grup de 10 persones a la plaça de Miquel Utgés de Terrassa, al barri de Ca N’Aurell. La Policia Municipal s’ha dirigit fins a la plaça on es trobaven els joves i ha localitzat el grup. Els joves, en adonar-se de la presència policial, han fugit corrents. Els agents els han perseguit i han interceptat un d’ells al carrer de Pare Llaurador, a la confluència amb el carrer Arquímedes. Els agents li ha interposat una denúncia per causar molèsties al veïnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa