MónTerrassa
FOTOS | Deflagració en un transformador a la Casa Mata de Terrassa

Una petita deflagració en un transformador a la Casa Mata de Terrassa ha deixat sense llum el veïnat aquest matí de divendres. Els veïns han avisat que han escoltat el soroll d’una explosió i que sortia fum del pati interior de l’edifici. L’incident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, han desallotjat l’habitatge de la plata superior per precaució. Una dotació treballa per comprovar l’estat del transformador, a l’espera que arribi la companyia elèctrica.

L’avís ha arribat prop de dos quarts de deu d’aquest matí de divendres, dia 17 de març. En rebre l’avís dels veïns d’una explosió i fum, els Bombers de la Generalitat han activat tres dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat, al carrer de Garcia Humet, cantonada amb el carrer de Sant Josep. També s’ha mobilitzat Policia Municipal de Terrassa.

Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en una deflagració en un transformador a la Casa Mata de Terrassa ha deixat el veïnat sense llum | Laura Gómez

El fum provenia d’una deflagració en un transformador soterrat

En arribar, han comprovat que el fum provenia d’un quartet a la planta -1 on hi ha un transformador soterrat, però no hi havia foc. Tot i així, s’ha desallotjat la vivenda del pis superior per precaució i han precintat la zona del pati interior perquè no s’hi acostés cap veí.

Zona precintada pels Bombers de la Generalitat de Catalunya on sortia fum del transformador soterrat a la planta -1 | Laura Gómez
Bombers de la Generalitat de Catalunya han precintat el pati interior, d’un sortia fum del transformador | Laura Gómez

Una dotació de Bombers treballa per comprovar l’estat del transformador

Mitja hora més tard, prop de les deu en punt aproximadament, dues dotacions s’han retirat del lloc, mentre que una s’ha quedat a l’espera que arribés la companyia elèctrica per revisar el transformador, que en aquells moments, ja no treia fum.

Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, es tracta d’un tema elèctric, ja que més d’un veí s’ha quedat sense llum, que no suposa un greu perill. Cap persona ha resultat ferida.

Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en una deflagració en un transformador a la Casa Mata de Terrassa ha deixat el veïnat sense llum | Laura Gómez

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa