MónTerrassa
Curses il·legals de cotxes a Terrassa
  • CA

Les curses il·legals de cotxes també es fan a Terrassa. Si més no, aquest cap de setmana desenes de conductors ho van intentar en un polígon situat al sud del terme municipal, amb vies amples, i amb molt poca activitat en les jornades no laborables. No és una activitat que no és es vegi a les pel·lícules americanes. Aquí en tenim. Dissabte a la nit va haver-hi una concentració de més de 100 vehicles al carrer de Venus de la capital egarenca. Amb la presència de cinc dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i la col·laboració de cinc patrulles de Mossos d’Esquadra es va aconseguir que marxessin es dissolguessin. Aquest tipus de curses no són gens estranyes en les ciutats del Vallès Occidental, i algunes han tingut repercussió mediàtica. Es feien sovint en un polígon industrial de Sabadell, com ens recorda la Sección sindical del SPL-CME a la Policia Municipal de Terrassa. Des d’aquest grup han aprofitat l’avinentesa per dir que amb una dotació més gran d’agents, accions com les d’aquest cap de setmana serien més freqüents. “Molts cops no podem fer-ho per manca d’efectius”.

El SPL-CME explica a Món Terrassa que hi ha un grup d’unes 100 persones que acostumen a quedar per fer curses il·legals.

També al Vallès Oriental

El mes de febrer, un dispositiu de Mossos d’Esquadra per evitar una cursa il·legal de cotxes a Sant Celoni, que va acabar amb 30 persones identificades, 20 vehicles controlats i 7 denúncies de trànsit. Concretament, de les set denúncies, tres vam ser per infraccions als cotxes ‘tunejats’, tres més per falta d’ITV als vehicles i una penal per alcoholèmia positiva. Es tractava d’un dels freqüents controls que la policia catalana, amb l’ajuda de policies locals, duu a terme per evitar concentracions de vehicles clandestines i curses il·legals en polígons industrials en poblacions com Llinars, Montornès o les Franqueses del Vallès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa