MónTerrassa
En crida i cerca un dels acusats de la mort de dos vigilants de Terrassa
  • CA

Un dels implicats en l’assassinat de dos vigilants de seguretat de Terrassa és un dels delinqüents fugats més buscats pels Mossos d’Esquadra. Segons informa el diari ElCaso.cat, que ha tingut accés a un document intern dels Mossos d’Esquadra, José Antonio N.A., condemnat a cinc anys de presó per participar en la mort a sang freda de dos guàrdies el 9 de desembre de 2002 a Terrassa, és un dels presos que ha aconseguit burlar la justícia i es troba actualment en crida i cerca. De fet es troba en el TOP5, i la seva fotografia circula per totes les comissaries del país per poder-lo localitzar.

En el judici, realitzat l’any 2006, contra José Antonio N.A., el jurat popular de l’Audiència de Barcelona va dictaminar que havia estat culpable de col·laborar en el robatori, durant el qual van resultar ferits mortalment els dos treballadors. Si bé no va ser l’autor material del crim, que va ser condemnat a 47 anys de presó, sí que era el conductor que l’esperava en un vehicle a prop del centre comercial Parc Vallès, on va tenir lloc el tiroteig. Els dos vigilants de seguretat de l’empresa Prosegur van ser assaltats quan es trobaven en un furgó blindat fent la recaptació del multicines AMC. En total, els lladres se’n van endur 219 mil euros, que corresponia als diners recaptats durant el cap de setmana. Cal dir que el jurat va absoldre tres persones més per “falta de proves”.

A més de Jose Antonio N.A., en el document fet públic pel ElCaso.cat també hi hauria Vicente V.A (també condemnat per un delicte de sang, en ser coautor de la mort del raper Michael Flores Ozuna, conegut com a Monkey Black, en un bar de Badalona l’any 2014). Els altres tres presos fugats serien: Simon A.J, Julio César M.R. i David G.F. Vicente V.A.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa