MónTerrassa
Crida i amenaça amb una arma blanca els vianants a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dimecres de matinada un home que es trobava al carrer Granada, al barri d’Ègara per un delicte d’amenaces i de possessió d’arma blanca. Va ser el 112 qui va rebre la trucada d’un particular, cap a un quart de cinc de la matinada, en què s’avisava que hi havia un individu, segurament sota els efectes de begudes alcohòliques, que estava cridant per la via pública i pertorbant el descans dels veïns.

Dues dotacions de la Policia Municipal van dirigir-se fins al lloc. I allà van poder veure un home que es trobava estès a terra, enmig del carrer Jérez. A costat seu, hi havia una persona que els va explicar que l’individu li havia demanat diners tot amençant-lo amb una navalla. Un cop feta la identificació de l’invidivu que es trobava a terra, els agents van localitzar-li una navalla entre les seves pertinences. Per aquest motiu va quedar detingut i va ser traslladat a dependències policials.

Ebri al volant

D’altra banda, una dotació de la Policia Municipal que es trobava realitzant patrullatge pels voltants del carrer de Pardo Bazán, va observar aquest dimarts a les 23.35 h un vehicle que circulava de forma anòmala. Els agents van aturar el turisme i van observar que el conductor semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Així doncs, es va realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor, amb un resultat positiu en 0,37 mg/l en primera i segona prova. Els agents van interposar al conductor la denúncia pertinent i van activar el servei municipal d’Egarvia per immobilitzar el vehicle.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa