MónTerrassa
Cremen la senyera de l’institut Montserrat Roig

La senyera de la façana de l’institut Montserrat Roig de Terrassa va ser cremada el passat divendres a la nit. El centre va anunciar els fets a través de les xarxes socials, juntament amb una fotografia del foc: “Anit van cremar la nostra senyera. Contra la intolerància, l’educació continua sent l’opció més poderosa. Al Montserrat Roig seguirem treballant incansablement”, van escriure.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de tres quarts de dotze de la nit del passat divendres, dia 21 d’abril. El foc va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que en rebre l’avís, es van activar amb tres dotacions i es van dirigir fins al lloc ràpidament. Van extingir el foc amb línia d’aigua i posteriorment van dur a terme comprovacions necessàries amb l’autoescala, segons expliquen a Món Terrassa.

Cremen la senyera de l’institut Montserrat Roig | Instagram institut Monserrat Roig

El foc va cremar la senyera i va afectar la façana de l’edifici

Segons apunten, la directora de l’institut es va personar al lloc i va facilitar l’accés a l’interior als Bombers per tal que fessin una revisió de l’edifici. Van fer les revisions necessàries i van comprovar que l’interior de l’edifici no estava afectat, ja que “entre la façana i l’edifici hi ha un metre de separació”, expliquen. La part afectada va ser la senyera, a uns dos metres del terra aproximadament, i la façana del carrer de Cervantes, des d’on penjava la bandera.

Al cap de setmana, i durant la Diada de Sant Jordi el diumenge 23 d’abril, el centre va continuar amb la senyera a la façana, però penjada a una altura més elevada. L’institut va celebrar la Diada amb total normalitat, compartint els aparadors que havien dissenyat els alumnes de CFGS de Gestió de Vendes i Espais Comercials.

Cremen la senyera de l’institut Montserrat Roig | @1967Oskar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa