MónTerrassa
Crema una campana extractora en un pis a La Cogullada de Terrassa
  • CA

Una campana extractora d’una cuina va cremar aquest passat diumenge en un pis al barri de La Cogullada de Terrassa. L’incendi, que també va afectar altres mobles de la cuina, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Segons exposen a Món Terrassa, cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de dos quarts de cinc de la tarda del primer dia de l’any, 1 de gener, en un pis ubicat a la carretera de Martorell, entre l’avinguda de Joaquim de Sagrera i el carrer de Mossèn Josep Moncau. En rebre l’avís de foc, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

En arribar, però, el foc ja havia estat apagat. Segons comuniquen, “van tirar un extintor”. Tot i així, els Bombers van haver de dur a terme tasques de ventilació per tal que marxés el fum que hi havia, en una actuació ràpida. El foc va afectar la campana extractora i el moble on estava encastada la campana. Al cap de vint minuts, aproximadament, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Crema un vehicle al costat de l’Hospital de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han hagut d’actuar aquesta matinada per un incendi en un vehicle a la carretera N-150 que es trobava a tocar de l’Hospital de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’incendi i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, han comprovat que l’incendi era positiu. Concretament, cremava el motor i la part interior de davant del vehicle, i els Bombers de la Generalitat han dut a terme les tasques per apagar el foc. Segons apunten, el conductor no ha resultat ferit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa