La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un conductor que suposava un perill per l’estat deplorable en què tenia el cotxe, a més de voler enganyar-los. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 20 d’octubre, cap a les cinc de la tarda, quan dues dotacions policials van acostar-se a un vehicle que es trobava a l’avinguda de Santa Eulàlia, amb el carrer de Concepció Arenal, al barri de Can Palet. El motiu és que hi havien detectat diverses anomalies que feien sospitar que no tots els papers estaven en ordre.

En comprovar el seu estat, els agents van veure que el turisme, malgrat que duia un adhesiu en què s’indicava que tenia la ITV passada amb datada de 2021, a l’hora de la veritat, constava que la tenia caducada des del mes de gener de l’any passat. A més, van veure que les pastilles de fre a la roda davantera dreta eren inexistents, suposant un perill per a la circulació. Per tot plegat, els agents van confeccionar les denúncies pertinents i es va avisar Egarvia perquè retirés el cotxe de la via pública.

Accident amb una persona ferida

D’altra banda, el telèfon d’emergències 112, va rebre un avís aquest dimecres cap a les sis de la matinada per una accident per encalç. En la topada, que va tenir lloc a l’avinguda de Madrid amb la carretera de Montcada de Terrassa, s’hi havien vist implicats fins a tres vehicles. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es desplaçar fins al lloc. Allà, va procedir a identificar les parts implicades. Com a conseqüència de la topada, un dels conductors, un home, havia resultat ferit. Els serveis mèdics el van atendre in situ i un cop estabilitzat es va decidir traslladar-lo amb ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Nou comentari