MónTerrassa
Un cotxe bolca i deixa dues persones ferides a Terrassa
  • CA

Un cotxe ha bolcat i ha deixat dues persones ferides a Terrassa. El cotxe s’ha capgirar degut a un accident de trànsit al col·lisionar contra un altre vehicle que circulava pel carrer Provença, a l’alçada del carrer Migjorn, al nord-est de la ciutat. Les dues persones implicades en l’accident, que va tenir lloc ahir a la tarda, van ser traslladades a centres hospitalaris.

Els fets van succeir ahir a primera hora de la tarda, a les 15:40h, quan el 112 va informar que dos turismes havien col·lisionat, i que un d’ells havia acabat bolcat al carrer de Provença a l’alçada amb el carrer Migjorn. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa i una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat, i allà va comprovar la gravetat de l’accident de trànsit.

Els Bombers van capgirar el vehicle altra vegada, amb les quatre rodes al terra, i van assistir al conductor i a la conductora dels turismes. La conductora va ser traslladada a l’Hospital de Terrassa, mentre que l’altre conductor va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Més tard, els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident i van activar el servei per retirar els vehicles, que havien quedat immobilitzats mecànicament al lloc.

Més successos

Tres denunciats per no respectar el descans nocturn i embrutar la via pública

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat a tres persones aquesta matinada per no respectar el descans nocturn i embrutar la via pública. La dotació de Policia Municipal estava fent patrulla pel carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, quan han presenciat un grup de tres persones que estaven cridant i provocant molèsties al veïnat a la cantonada del carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó, prop de les 2:00h de la matinada. Els agents han identificat a les tres persones i han estat denunciades per no respectar el descans dels veïns i per embrutar la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa