MónTerrassa
Cop al tràfic de cocaïna a Terrassa
  • CA

Cau una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna que operava a Terrassa. La investigació de la Policia Nacional va iniciar-se a principis d’aquest 2021, quan es va detectar l’existència d’un grup que tenia com a base d’operacions els barris de Sant Pere Nord i Sant Llorenç de Terrassa. La banda també tenia ramificacions a L’Hospitalet de Llobregat, on s’hi desplaçaven -envoltats de grans mesures de seguretat per dificultar qualsevol investigació policial- per dur a terme venda de droga.

En un comunicat de la policia espanyola, expliquen que aquest mes d’octubre es van realitzar fins a sis registres simultanis a la nostra ciutat, i un a L’Hospitalet. En dos dels habitatges escorcollats s’hi va poder observar que havien estat transformats en laboratoris per adulterar la cocaïna, multiplicant-ne d’aquesta manera els beneficis. A més dels set registres a domicilis, se’n va fer un en un establiment comercial d’alimentació, el qual la policia sospitava que es tractava d’un punt fix de venta de droga. Com a resultat es van requisar fins a 2,155 quilos de cocaïna, 144 grams de cabdells de marihuana i prop de 71 mil euros en efectiu. A més, es va incautar una arma de foc carregada, així com grans quantitats de productes químics per tractar la droga.

Operatiu contra el tràfic de droga a Terrassa | Policia Nacional

La banda estava perfectament estructura i jerarquitzada. Era el líder qui s’encarregava de subministrar la substància estupefaent a la resta de membres, els quals eren els encarregats de fer-la arribar als consumidors. Ho feien a través dels seus propis vehicles.

Vuit persones van resultar detingudes en el macro-operatiu policial, que va comptar amb la intervenció d’agents de les comissaries de Terrassa, l’Hospitalet i també Policia Municipal de Terrassa, GOES, UIP i Guies Canins. Els detinguts estan acusats de ser autors d’un delicte contra la salut pública, pertinença a grup criminal, tinença il·lícita d’armes i blanqueig de capital.

Operatiu contra el tràfic de droga a Terrassa | Policia Nacional

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 21, 2021 | 10:34
    Joan octubre 21, 2021 | 10:34
    A Sant Pere Nord ??? Impossible. Si al barri no hi ha immigració, ni delinqüents, ni borratxos, ni incívics, ni drogadictes. Sant Pere Nord és un barri modelic. [IRONIA]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa