MónTerrassa
Un conductor xoca contra un semàfor i el tomba a terra
  • CA

El conductor d’un vehicle va xocar contra un semàfor, el va arrencar de terra, i el va tombar ahir a Terrassa. El conductor, després de l’accident de trànsit amb el vehicle, va resultar ferit a causa de l’impacte i va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els fets van passat ahir a primera hora de la tarda, a la carretera de Castellar amb el carrer de la Castellassa, a la zona del barri de Sant Llorenç de Terrassa. Una trucada va comunicar sobre que havia tingut lloc aquest accident de trànsit exactament a les 16:55h de la tarda, i va informar que es tractava d’un conductor que havia col·lisionat amb el seu turisme contra un semàfor de vianants, però se’n desconeixien els motius o les causes del xoc.

En rebre l’avís de l’accident de trànsit, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc dels fets ràpidament. En arribar, van veure que, efectivament, el conductor havia impactat contra un semàfor de vianants. Però no només això, sinó que a l’impactar contra el pal, l’havia arrencat del terra i aquest havia quedat tombat.

Degut a les característiques de l’accident, la dotació de Policia Municipal de Terrassa va decidir realitzar les proves d’alcoholèmia al conductor per comprovar si aquest estava conduint el vehicle sota els afectes de begudes alcohòliques, tot i que aquest no presentava símptomes d’haver begut. Així doncs, no va ser el cas: en fer-li el test a l’home, els resultats d’ambdues proves van donar un resultat negatiu, de tal manera que l’home no estava circulant sota els afectes de l’alcohol.

En arribar, els agents també van comprovar que l’home havia resultat ferit a causa de l’impacte contra el semàfor, de tal manera que després de fer-li les proves d’alcoholèmia va Xoca contra un semàfor i el tomba a terrarequerir ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa