MónTerrassa
Un conductor denunciat i danys en una façana en un accident a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit al barri de Ca n’Aurell de Terrassa ahir al matí va acabar amb una persona denunciada i una façana d’una casa del carrer danyada. La persona denunciada va ser un dels conductors implicats, que no disposava del seu permís de conduir de Classe B en vigor, segons exposa la Policia Municipal de Terrassa. L’accident no va causar ferits.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts d’onze del matí d’ahir dilluns, dia 16 de gener, al carrer d’Antoninus Pius, a l’alçada del carrer de Marconi. Una trucada del 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que dos vehicles havien col·lisionat. Així doncs, agents policials van desplaçar-se ràpidament fins al lloc dels fets.

Un cop allà, van comprovar que l’accident no va causar ferits, però sí es va malmetre lleument la façana d’una de les cases del carrer. Acte seguit, els agents van procedir a identificar les parts implicades i fer les comprovacions pertinents i l’Informe Tècnic d’Accident (ITA). Va ser en aquest moment quan els agents van observar que un dels conductors no disposava del seu permís de conduir de Classe B, motiu pel qual va quedar denunciat.

Detingut un conductor implicat en un accident quadruplicant la taxa d’alcohol

La Policia Municipal de Terrassa també va detenir un home implicat en un accident de trànsit quan conduïa gairebé quadruplicant la taxa d’alcohol permesa, segons informa la Policia Municipal de Terrassa. L’accident va tenir lloc a l’avinguda de Josep Tarradellas, a l’alçada de la plaça de les Magnòlies, aquest passat dissabte 14 de gener.

Els agents van comprovar que un dels conductors implicats semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol. En la prova estimativa, el conductor va donar una taxa de 0,97 mg/l, motiu pel qual va quedar detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa