MónTerrassa
Un conductor sense carnet s’encasta contra un fanal
  • CA

A les 11:51 hores d’ahir el servei 112 va comunicar que a l’avinguda del Vallès s’havia produït un accident de trànsit en què un vehicle havia impactat contra un fanal de l’enllumenat públic. Una vegada en el lloc, la dotació policial comissionada va observar que el vehicle implicat era un turisme i que el fanal havia quedat totalment inutilitzat amb grans desperfectes per la qual cosa es va trucar al servei municipal responsable dels seu manteniment.

L’accident es va produir quan el vehicle circulava en sentit nord per la calçada del costat est de la riera i, una vegada passada la rotonda del carrer de Navarra, el seu conductor havia perdut el control del vehicle pujant a la vorera i col·lisionant contra el fanal.

El conductor implicat va ser atès pel personal sanitari d’una ambulància que es va personar, no sent necessari el seu trasllat a cap centre, ja que les seves lesions eren lleus. Es va procedir a denunciar administrativament al conductor implicat, ja que no estava en possessió del permís de conduir necessari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa