MónTerrassa
Una col·lisió provoca un caos de trànsit a Puig Novell
  • CA

Ahir dijous, cap a les 16:15, es va rebre una trucada a la Policia Municipal on un ciutadà alertava d’una col·lisió al carrer de Puig Novell. Es va presentar al lloc una unitat policial que va informar que es tractava d’un vehicle que havia col·lidit amb dos vehicles estacionats.

El vehicle estava aturat al mig del carrer, a l’alçada del carrer de Font Vella, generant una retenció important. Dues unitats motoritzades de la Policia Municipal van acudir al lloc per realitzar tasques de regulació del trànsit. Aquests van haver de procedir a baixar la pilones del carrer de Font Vella per desviar el tràfic. Amb aquesta mesura es va aconseguir alleugerir la retenció, que va durar gairebé una hora.

El conductor del cotxe implicat va explicar als agents que quan sortia del carrer de Sant Pau va escoltar un soroll mecànic i va perdre el control de la direcció del vehicle, col·lidint amb dos turismes estacionats al carrer de Puig Novell. Al conductor se li va realitzar la prova estimativa de detecció d’alcohol en aire expirat, donant resultat negatiu. Els agents desplaçats van activar la grua del servei d’Egarvia que va retirar el vehicle que havia quedat immobilitzat mecànicament. Els agents, finalment, van realitzar inspecció ocular i van confeccionar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa