A les 3.30 d’aquesta matinada, uns agents de la Policia Municipal han aturat un conductor al carrer Ample, a l’alçada de l’avinguda de Jaume I, després que aquest fes una maniobra estranya amb el seu vehicle. Ja que el conductor presentava senyals d’haver consumit alcohol, els agents l’han sotmès a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu i ha donat un resultat de 0,55 mg/l.

Durant aquesta actuació, els agents han observat com un altre conductor circulava pel mateix carrer bevent d’una ampolla, l’han aturat i han pogut comprovar que estava consumint alcohol. Sotmès a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre estimatiu, aquest conductor ha donat una taxa de 0,58 mg/l.

La patrulla ha traslladat els dos infractors a la seu policial, on han estat sotmesos a les proves de detecció d’alcohol en un etilòmetre de presició; el primer ha donat uns resultats de 0,45 mg/l i 0,42 mg/l, i el segon ha donat taxes de 0,56 mg/l i 0,58 mg/l. El vehicle del primer conductor ha quedat en possessió d’un responsable habilitat, mentre que el segon ha quedat immobilitzat al lloc amb un parany municipal.

Nou comentari

Comparteix