MónTerrassa
Circula ebri i amb el permís caducat pels carrers de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat un home per circular ebri i amb el permís de conduir caducat pels carrers de Terrassa, ahir dimarts al vespre. L’home va ser interceptat per la policia, qui li va realitzar les proves d’alcoholèmia amb un resultat clarament positiu.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts 26 d’abril quan passaven alguns minuts de tres quarts de vuit del vespre, exactament a les 19:51h. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va observar un home conduint pel carrer Dom Bosco, i li va demanar d’aturar-se a l’alçada del carrer de Sant Mateu.

Els agents van identificar el conductor i van comprovar que semblava trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques, motiu pel qual se li van realitzar les proves d’alcoholèmia, les quals van donar un resultat positiu amb una taxa de 0,45 mg/l en primera prova i 0,42 mg/l en segona.

A més, els agents van comprovar que el conductor tenia el permís de conduir caducat, fet pel qual li van intervenir, i se li van interposar les denúncies pertinents.

Més successos

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat dues persones que s’havien quedat atrapades al balcó del seu habitatge situat en un balcó d’un quart pis ahir dimarts 26 d’abril al migdia. Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per les dotze en punt del migdia, exactament a les 11:55h, en un quart pis ubicat al carrer de l’Infant Martí a l’alçada de la Rambla d’Ègara, prop del Parc dels Catalans. El 112 va informar que els inquilins de l’habitatge en qüestió havien sortit al balcó de casa seva i no podien tornar entrar, quedant atrapats a fora. La Policia Municipal de Terrassa va tallar la circulació del trànsit de la via per tal de poder dur a terme el rescat, que es va desenvolupar amb èxit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa