MónTerrassa
Circula drogat, amb la ITV caducada i sense assegurança obligatòria
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home per circular amb el seu vehicle ahir pels carrers de Terrassa sota els efectes de les drogues, amb la ITV caducada i sense assegurança obligatòria.

Els fets van passar ahir a primera hora de la tarda, quan una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que es trobava fent patrulla per la ciutat va veure com un vehicle realitzava una infracció de trànsit. El vehicle es trobava circulant pel carrer Girona amb el carrer del Pintor Borrassà, al barri de Sant Pere Nord, prop de la zona de l’Avinguda Béjar, i eren exactament les 15:45h de la tarda.

La dotació de la Policia Municipal de Terrassa va fer aturar el vehicle degut a la infracció de trànsit que havien presenciat. Tot seguit, els agents van identificar el conductor i va ser llavors quan van comprovar que el vehicle del conductor tenia la ITV caducada i que, a més a més, no li constava l’assegurança obligatòria de vehicles (AOV).

Per si no fos prou, els agents van sospitar que l’home semblava trobar-se sota l’efecte de substàncies estupefaents. D’aquesta manera, la policia va decidir procedir a realitzar drogo-test, una aparell que funciona com un detector de substàncies estupefaents o psicotròpiques, i que només detecta la presència de les substàncies dins l’organisme, és a dir, només detecta si el conductor ha consumit o no drogues, però no és capaç de detectar la quantitat del nivell que s’ha consumit -com sí passa a les proves d’alcoholèmia, i si influeix o no en la capacitat de conduir-.

Tal i com sospitava la dotació de la Policia Municipal, el resultat del drogo-test va donar positiu, motiu pel qual li van interposar al conductor les denúncies pertinents. Els agents van activar Egarvia per retirar el vehicle de la calçada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa