MónTerrassa
Un ciclista i una dona, rescatats al Parc Natural
  • CA

Els Bombers de la Generalitat han actuat aquest cap de setmana en dos rescats de muntanya al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Els accidents són una constant en aquest espai protegit els dissabtes i els diumenges, els festius i les vacances. Per la seva proximitat a les dues capitals del Vallès Occidental, Terrassa i Sabadell, i també a Barcelona i la seva àrea metropolitana, és molt freqüentat. Milers de persones gaudeiden d’aquest paradís, però aixo comprta també un major risc de sinistre pels excusionistes i ciclistes. Aquest cap de setmana, cal apuntar un accident amb bicicleta i una senyora indisposada, informen els Bombers de Matadepera.

El ciclista es va accidentar a Mont Rodon, una de les rutes mnés clàssiques, amb una gran pujada fins a Can Torras i fins el cim, i que permet anar des de Matadepera fins a Castellar del Vallès, entre d’altres zones de l’entorn. L’afectat va resultar ferit amb una possible fractura de maluc. El van evacuar els Grup d’Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i mitjans aeris. També diumenge al matí, els Bombers de Castellar van actuar per la sortida de via d’un vehicle, que es va precipitar per un barranc d’uns 10 metres.

Vehicle precipitat/Bombers de Castellar

Mor en topar contra un senglar

Els senglars s’han convertit en una plaga i en un perill per a la circulació. Aquest diumenge, un va ser el responsable directe d’un accident mortal, a la zona de la depuradora del terme municipal d’Abrera, al costat del riu Llobregat. Un motorista ha mort, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.30 hores al quilòmetre 2 de la BV-1201. S’han activat tres patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa