MónTerrassa
Enxampen un ciclista begut en gairebé col·lidir amb un vehicle policial
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar un home que conduïa una bicicleta sota els efectes de begudes alcohòliques aquest passat dissabte a la nit. Els agents el van enxampar quan aquest gairebé col·lisiona amb el vehicle policial, segons apunta la policia. L’home duplicava la taxa d’alcohol permesa.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts d’onze de la nit d’aquest passat dissabte, dia 4 de març, al carrer de l’Historiador Cardús. Un vehicle policial que feia patrullatge preventiu per aquella zona va presenciar com el ciclista “va estar a punt de col·lidir amb el vehicle policial”.

Seguidament, el van fer aturar, i van comprovar que presentava símptomes “evidents” de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. A les proves evidencials d’alcoholèmia, el ciclista va donar un resultat de 0,62 mg/l a la primera prova, i de 0,58 mg/l a la segona, duplicant la taxa d’alcohol permesa. Així doncs, l’home va quedar denunciat.

Dos conductors denunciats a Terrassa: un per conduir drogat i l’altre per conduir begut

La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme el passat dimecres un control planificat d’infraccions de trànsit a la Ronda de Ponent a l’alçada amb el carrer de Joan d’Àustria, al barri de Can Boada, on va denunciar dos conductors: un per conduir drogat i dur marihuana a sobre, i l’altre per conduir begut.

En el la primera intervenció -que va tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de sis de la tard-, l’home va donar positiu en THC i el van enxampar amb un total de 26,4 grams de marihuana al damunt. En el segon cas, es va tractar d’un altre conductor que conduïa sota els efectes de les begudes alcohòliques. Segons informen, va donar positiu en alcoholèmia amb un resultat de 0,33 mg/l a la primera prova i de 0,36 mg/l a la segona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa