MónTerrassa
Cauen trossos d’una façana al camí Fondo de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han dut a terme un sanejament de façana al camí Fondo de Terrassa aquest matí de divendres. Segons informen a Món Terrassa, han caigut alguns trossos de la façana a la via pública. No s’han de lamentar danys personals.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de nou d’aquest matí de divendres, dia 10 de març, just davant de la Llar d’Infants l’Elefant, a tocar del carrer del Passeig. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís i s’han dirigit ràpidament fins al lloc amb un vehicle amb una autoescala. Fins al lloc també s’hi ha dirigit la Policia Municipal de Terrassa.

En arribar, han sanejat la façana amb la autoescala, i un cop han comprovat que no hi havia perill, han donat per finalitzat el servei.

Sanejament de façana al camí Fondo de Terrassa | F.M.
Sanejament de façana al camí Fondo de Terrassa | F.M.

Crema un tronc a tocar de la B-40 a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també han actuar avui divendres a Terrassa per foc a tocar de la carretera B-40. Els fets han tingut lloc prop de dos quarts de sis de la matinada. Segons informen, cremava un tronc d’un arbre situat al costat d’uns camps prop de la carretera, al punt quilomètric 14. Tot i així, exposen que es tractava d’una zona aïllada i han pogut dur a terme les tasques per apagar el tronc en flames ràpidament.

Un ferit lleu en un accident a la C-58 a Terrassa

Mitja hora més tard, prop de les sis del matí, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han estat requerits per un accident de trànsit a la C-58. Dos vehicles han col·lisionat al punt quilomètric 17 de la carretera. Segons informen a Món Terrassa, un dels conductors ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l’Hospital de Terrassa, mentre que l’altre conductor ha resultat il·lès.

Al cap d’un quart d’hora, a les 6:15, el Servei Català de Trànsit ha informat de circulació amb congestió al punt quilomètric on ha tingut lloc l’accident, en sentit nord.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa