MónTerrassa
Cau part del sostre d’un habitatge per una biga mal apuntalada
  • CA

Passades les 2.30 de dissabte, el servei d’emergències del 112 va contactar amb la Policia Municipal per demanar la presència d’alguna dotació al carrer de Ricardo Caro, a l’alçada de la carretera de Castellar, on havia caigut part del sostre d’un habitatge. També va informar que s’avia donat avís als Bombers i a una ambulància.

Una vegada al lloc, els agents van comprovar que hi havia dues dotacions de Bombers, així com tres ambulàncies. La patrulla policial va contactar amb el responsable dels Bombers, que els va comunicar que una biga mal apuntalada d’un dels domicilis havia fet caure part del sostre i havia afectat al pis de sobre. Agents de la Policia Municipal, per recomanació dels Bombers, van desallotjar els veïns de l’edifici com a mesura preventiva.

També es va sol·licitar la presència d’algun arquitecte municipal per valorar la situació de l’immoble i el possible grau de perillositat per a altres habitatges. Finalment, tots els veïns van buscar allotjament puntual en casa de familiars o amics i van quedar emplaçats a la avaluació del bloc de pisos per part dels pèrits. La intervenció dels Bombers va durar mitja hora. Les ambulàncies no van haver d’actuar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa