MónTerrassa
Un camió xoca contra un fanal a Terrassa i fuig del lloc
  • CA

Un camió va xocar contra un fanal a l’avinguda del Vallès ahir al vespre i el va deixar tort. L’accident de trànsit va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, el vehicle va fugir del lloc després de la topada. Tot i que el fanal va quedar tort, no hi havia risc de caiguda imminent.

Els fets van tenir lloc quan faltaven alguns minuts per tres quarts de nou del vespre d’ahir dijous 17 de novembre a l’avinguda del Vallès a tocar del carrer de Saturn, al Polígon Industrial de Can Parellada. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un accident de trànsit i ràpidament van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc.

Un cop al lloc, van comprovar que es tractava d’un xoc d’un camió contra un fanal situat a la mateixa avinguda, però a la seva arribada, el camió ja no estava al lloc. Tot i així, van veure que el fanal havia quedat tort, sense perill que caigués imminentment i tampoc obstaculitzava el pas dels vehicles. Així doncs, els Bombers de la Generalitat simplement van validar la zona i comprovar que no hi hagués cap perill.

Un altre vehicle fuig del lloc després de topar amb un cotxe aparcat

Un altre vehicles també va fugir després d’una topada amb un vehicle estacionat el passat dimecres 16 de novembre. En aquest cas, els fets van tenir lloc a la carretera de Matadepera poc més enllà de tres quarts de vuit del vespre. El 112 va informar de la topada i que el causant dels fets havia fugit.

Agents de la Policia Municipal de Terrassa van fer una recerca per trobar el cotxe en qüestió, i gràcies a una descripció facilitada pel testimoni, van localitzar el vehicle fugit força més lluny, al carrer de Pare Llaurador. La dotació va demanar al conductor que s’identifiqués, però aquest no va fer cas. Així doncs, la Policia Municipal de Terrassa van denunciar-lo per no obeir les indicacions dels agents i per fugir d’un accident sense facilitar dades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa