MónTerrassa
Caçats dos conductors sense carnet al mateix carrer i amb poca estona de diferència
  • CA

A les 17.23 h del 31 de desembre, agents de la Policia Municipal van aturar un turisme al carrer de l’Anoia, a l’alçada del carrer de Colom, el conductor del qual no havia obtingut permís de conduir, segons la DGT. Els agents van procedir a denunciar administrativament el conductor i a immobilitzar el vehicle, fins a l’arribada d’un conductor substitut.

A les 18 h del 31 de desembre, un altre conductor va ser aturat al carrer de l’Anoia, també a l’alçada del carrer de Colom. El conductor tenia en vigor una suspensió temporal del permís de conduir, estant ja el termini complert i sense haver realitzat el curs pertinent. Els agents van mobilitzar Egarvia, ja que al turisme no li constava en vigor l’Assegurança Obligatòria de Viatges. Els agents van fer les denúncies administratives pertinents i van procedir a la immobilització del vehicle.

D’altra banda, a les 16.30 h del passat 1 de gener, una unitat va aturar un turisme que realitzava una conducció erràtica al carrer de Carrasco i Formiguera, entre la ronda de Ponent i el carrer d’Icària. En comprovar les dades del vehicle i el conductor, els agents van detectar una pèrdua de vigència del permís de conduir per pèrdua de punts. Els agents van intervenir el permís al ressenyat i van immobilitzar el vehicle fins a l’arribada d’un conductor substitut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa