MónTerrassa
Brutal agressió en grup a dos policies de Sabadell
  • CA

Incident aquest dimecres a la tarda al barri de Ca n’Oriac de Sabadell, on diverses persones van agredir dos agents de la Policia Municipal de Sabadell durant un servei. El Sindicat de Policia Local – Cos de Mossos d’Esquadra assegura que la violència contra els agents està creixent i que “la majoria s’enquadren en perfils d’agressors molts violents”. El tinent d’alcaldessa de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, titlla els fets “d’inadmissibles”.

L’incident es va produir cap a dos quarts de set de la tarda al carrer de l’Alcàrria, a Ca n’Oriac. Dos agents de la Policia Municipal van comprovar unes presumptes infraccions administratives al veure dues persones manipulant una motocicleta a la via pública de la que no podien justificar la titularitat. Van comprovar que la moto no tenia assegurança i el propietari no constava al lloc.

Segons detallen fonts municipals, una de les dones que inicialment no estava manipulant la moto però es va afegir després va donar diversos cops de puny a un agent. Quan el policia la va subjectar, la resta de persones van començar a increpar i després agredir els policies, que van demanar reforços. Segons confirma l’Ajuntament una desena de persones van agredir els agents. Es va demanar ambulàncies per assistir-los. Segons el Sindicat de Policia Local – Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) un va resultar ferit al braç i una mà i l’altra a la boca, mandíbula i nas.

La policia va acabar detenint quatre persones, dos homes i dues dones, per agressió i atemptat als agents. El sindicat demana a l’Ajuntament que es personi com acusació particular en el cas perquè el missatge contra la violència “ha de ser clar i contundent”. En declaracions a aquest digital, fonts de l’executiu municipal asseguren que consultaran si legalment el consistori es pot personar com acusació particular i si donen llum verda així es farà. D’altra banda, el govern municipal expressa tot el seu suport als agents agredits.

Rodríguez (Seguretat): “és inadmissible”

El tinent d’alcaldessa de Seguretat, Jesús Rodríguez, ha titllat els fets com “inadmissibles”. “Aquests comportaments no tenen cabuda a la nostra societat i tenen el meu compromís per treballar per evitar-los”, diu Rodríguez, qui ha parlat amb els agents agredits aquest dimecres. “Estan bé, en bon estat d’ànim, tenen una luxació i un problema a la mandíbula però a disposició per continuar treballant pels ciutadans de Sabadell”, ha finalitzat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa