MónTerrassa
Una branca gegant cau al damunt d’un camió d’escombraries de Terrassa
  • CA

Una branca d’un arbre ha caigut damunt d’un camió de recollida d’escombraries de Terrassa aquesta mitjanit al barri de Plaça Catalunya Escola Industrial, a tocar del Cementiri Vell. La branca era de grans dimensions, concretament feia 7 metres de llargada. L’incident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han arrencat i retirat la branca.

Els fets han tingut lloc aquesta mitjanit al carrer de Miquel Vives, a la cruïlla amb el carrer de Colom. El camió d’escombraries circulava pel carrer quan l’enorme branca ha caigut damunt del vehicle, sense que pogués seguir el seu trajecte i continuar el servei. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc amb un vehicle d’una autoescala.

Un cop al lloc, han comprovat que la branca havia caigut damunt del vehicle i que s’havia d’arrencar. Així doncs, amb l’autoescala, han acabat d’arrencar la branca i l’han retirat. Cap persona ha resultat ferida per aquest incident.

Una branca caiguda i un atropellament al carrer de Doctor Pearson

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar també a Terrassa el dilluns per una branca caiguda al mig de la via pública. Els fets van tenir lloc al migdia, prop d’un quart d’una, al carrer de Doctor Pearson, a tocar de la cantonada amb el carrer de Prat de la Riba. La branca havia caigut al mig de la vorera i obstaculitzava el pas dels vianants que hi passejaven i hi caminaven. Així doncs, una dotació va retirar la branca.

En aquest mateix carrer també va tenir lloc un atropellament ahir dimarts. Una motocicleta va atropellar un vianant que creuava el carrer, va caure i es va donar un fort cop al cap, resultant ferit greu i requerint atenció sanitària. Fins al lloc hi van acudir una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar el ferit a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àngel a desembre 08, 2022 | 17:47
    Àngel desembre 08, 2022 | 17:47
    I no serà que ha sigut el propi camió qui per la seva alçada s'ha emportat la branca pel davant? Si la branca li hagués caigut a sobre com diu la notícia, quina necessitat hi hauria en què els bombers la tinguessin que tallar del propi arbre per retirar-la??...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa