MónTerrassa
Borratxa, pateix un accident a Terrassa
  • CA

El 112 va informar ahir dijous, a les 21.23 h, d’una col·lisió entre dos turismes a l’Avinguda del Vallès, a les proximitats amb el carrer de Navarra. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que ningú havia resultat ferit i que la conductora d’un dels vehicles es trobava sota els efectes de l’alcohol. Els agents li van realitzar la prova estimativa d’alcoholèmia, que va donar positiu amb un resultat de 0’90 mg/l, sent traslladada a la prefectura per poder realitzar les proves evidencials. Aquestes van donar un resultat de 0’86 mg/l i 0’89 mg/l, iniciant les diligències corresponents.

Altres successos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir el dilluns 30 d’agost un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en un establiment de la localitat. Els fets es van produir a les 13.20 h del passat dilluns 30 d’agost, quan una patrulla del cos policial català, de paisà, feia tasques de prevenció pel passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa. En el moment en què es trobaven aturats en un semàfor van veure com de dins d’un establiment comercial en sortia corrents un noi perseguit pel vigilant de seguretat. Van baixar del vehicle, es van identificar com a policies i el van aturar.

Va ser aleshores que el vigilant va explicar als Mossos d’Esquadra que el jove ja havia entrat diverses vegades a l’establiment amb la intenció de sostreure objectes i, per aquest motiu, hi va anar a parlar. En el moment d’apropar-s’hi el noi el va empentar per marxar del lloc i, mentre fugia, va llençar a terra unes vambes que duia amagades. Els agents el van detenir en aquell moment per un robatori amb violència i intimidació. L’arrestat va passar a disposició el 31 d’agost al jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar l’ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa