MónTerrassa
Begut, topa amb un fanal a Terrassa

Un conductor ebri va col·lidir amb un fanal a l’alçada de la plaça de la Dona, a Terrassa, i aquests elements urbans no és el primer cop que pateixen embestides de gent al volant amb unes quantes copes de més a sobre. I no és que fos massa tard, més aviat el vespre-nit, però ja havia ingerit força alcohol. L’home va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, tot i que va resultar il·lès malgrat la topada forta. El 112 va informar ahir, a les 21.08, que una furgoneta havia col·lidit amb un fanal de l’enllumenat públic de la ciutat a l’alçada del de la plaça de la Dona Treballadora, a l’avinguda de Barcelona.

Tres patrulles

Tres patrulles de la Policia Municipal van acudir al lloc i els agents van sotmetre a la prova d’alcoholèmia al conductor, el qual va donar uns resultats positius de 0,73 mg/l i 0,86 mg/l. Es va activar Egarvia i Eco-Equip per retirar el vehicle i netejar la zona de les restes del cop, per tal de poder restablir el trànsit, a més de donar avís a la companyia responsable de l’enllumenat públic per reparar el fanal sinistrat. El conductor va ser denunciat per la Policia Municipal i va quedar investigat per un delicte contra la seguretat vial.

Caiguda d’un motorista a l’avinguda del Vallès
El servei 112 va informar ahir, a les 8.30 del matí, de la caiguda d’un motorista que circulava a aquella hora per l’avinguda del Vallès, a l’alçada del pont de l’autopista C-58 de Terrassa a Barcelona. Una patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc dels fets , on primer va assistir al motorista i va activar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), atés que presentava algunes ferides. Una ambulància va atendre in situ al motorista ferit i el va traslladar a l’Hospital de Terrassa, a la carretera de Torrebonica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa