MónTerrassa
Bar musical, discjòquei en directe i unes 200 persones a l’interior i sense complir la normativa anti Covid

Una dotació de la Policia Municipal va desallotjar la matinada de diumenge, a les 2.16 h, un club esportiu situat al PI Santa Margarida I, després de comprovar que feia activitat de bar musical, amb discjòquei en directe i unes 200 persones a l’interior i sense complir la normativa per contenir la Covid-19. La dotació va comprovar que el club no tenia llicència d’activitat de bar musical, activitat que exercia en aquell moment, sinó que només tenia llicencia per a l’activitat de restaurant del club. A més, incomplia l’horari establert, així com la distància física interpersonal, i no realitzava cap control d’accés.

La Policia va comptabilitzar un total de 181 persones, 127 cadires, 14 sofàs, una cabina de discjòquei i dues barres de bar, realitzant acta de les infraccions observades al servei d’activitats i a Salut Pública per no complir la normativa Covid-19.

La matinada de dissabte, a les 2.35 h, la Policia Municipal també va interposar una denúncia per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19 a un establiment del carrer de Còrdova, a les proximitats del carrer de Huelva, en comprovar que al seu interior hi havia unes 130 persones, sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat per la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa