Escorcoll al domicili de Mònica Borràs
Escorcoll al domicili de Mònica Borràs amb presència del detingut | Cristóbal

!--akiadsense-->

PUBLICADA EL 19 DE JUNY

Després de deu hores de recerca s’ha trobat el cos, sense vida, d’una dona enterrada al jardí. Policia científica portava des de bon matí a la casa on vivia juntament amb la seva parella, Mònica Borràs, veïna de Terrassa desapareguda des de l’agost de 2018. L’escorcoll, focalitzat sobretot en la part ajardinada i que ha comptat amb l’ajuda de diversos aparells georadars, ha acabat amb la trista troballa del cadàver, el qual tot apunta que seria de la dona de 49 anys.

El dia començava amb l’anunci dels Mossos d’Esquadra que havia detingut una persona per la desaparició de Borràs.Es tracta de Jaume Badiella, de 54 anys, la seva parella i amic des de la infantesa, que va desaparèixer el 7 d’agost de 2018. En aquell moment, la pròpia policia catalana va fer circular un missatge a través de Twitter demanant ajuda per trobar-la, com fan habitualment amb els desapareguts. Els investigadors informaven que hi veien en aquest cas un rerefons criminal. La causa està sota secret d’actuacions.

Tot l’enrenou, pel gran desplegament policial i de mitjans de comunicació ha provocat gran expectació al carrer Volta, a Ca n’Aurell de Terrassa. Cap als volts de les tres de la tarda, Mossos ha realitzat una parada de descans, moment en què s’ha pogut veure al detingut, emmanillat, de camí al vehicle policial. Cap a les cinc de la tarda, els efectius han tornat a reprendre les obres de prospecció, centrades fonamentalment en el jardí de la propietat.

Poc després, segons ha pogut confirmar Món Terrassa, amb l’ajuda del georadar s’ha pogut localitzar el cadàver. Ha estat pels volts de dos quarts de vuit del vespre, que Mossos ha procedit a acordonar l’illa de cases del carrer Volta, entre Arquimedes i Galileu, per tal de treure el cos sense vida. Al cap d’uns minuts, un vehicle dels Mossos s’ha plantat davant del portal i s’ha vist com Badiella, emmanillat, era escortat fins al seu interior mentre s’han pogut sentir insults per part dels concentrats. La Policia de Terrassa ha informat que el vial romandrà tancat, com a mínim, fins aquest dijous al matí.

GALERIA DE FOTOS DE L’ESCORCOLL

Foto del passat 18 de maig, de Jaume Badiella en un sopar d’exalumnes de l’escola Tecnos
Foto del passat 18 de maig, de Jaume Badiella en un sopar d’exalumnes de l’escola Tecnos | Cedida

!--akiadsense-->

L’immoble que compartien Mònica Borràs i Jaume Badiella era propietat d’un amic d’ell, que viu fora de Terrassa. Es tracta d’una casa baixa, antiga, que té un gran traster al fons del pati que fa anys havia servit de taller per a una petita empresa de confecció, tancada fa molt de temps. En qualsevol cas, fonts pròximes al detingut han descrit un comportament normal de Badiella, inclosa la participació en un sopar d’antics alumnes de l’escola Tecnos el passat 18 de maig al restaurant La Terrassa del Museu.

La policia científica està excavant al jardí
La policia científica està excavant al jardí | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

La policia ha acordonat la zona per evitar que mitjans i curiosos s'acostessin
La policia ha acordonat la zona per evitar que mitjans i curiosos s’acostessin | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Habitatge que compartien Badiella i Borràs a Ca n'Aurell
Habitatge que compartien Badiella i Borràs a Ca n’Aurell | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Policia científica descarregant material davant la casa de Mònica Borràs
Policia científica descarregant material davant la casa de Mònica Borràs | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Màxima expectació a les portes de l'habitatge de Borràs i Badiella
Màxima expectació a les portes de l’habitatge de Borràs i Badiella | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Nou comentari