MónTerrassa
Un veí de Terrassa, entre els morts de l’avió estavellat a Cuba
  • CA
L’avió accidentat | TWITTER

!--akiadsense-->

Un veí de Terrassa de 57 anys, Miguel López Marrero, està entre el centenar de morts de l’avió estavellat divendres a Cuba. Ho confirma el consolat a Barcelona, que està intentant trobar vols per a la família. És una de les 99 persones de nacionalitat cubana que han perdut la vida al sinistre, tot i que de moment el seu cos no ha estat identificat, informa Ser Catalunya. L’home, empadronat des de feia tres anys a Terrassa, i de nacionalitat cubana, anava a visitar familiars, mentre la seva dona i la seva filla romanien a la ciutat egarenca.

Un avió que cobria la ruta entre l’Havana i la província cubana d’Holguín, en l’est del país, es va estavellar divendres després d’enlairar-se de l’aeroport internacional José Martí, a la capital, deixant almenys “tres supervivents”, tal com va indicar la premsa oficial.

L’avió era un Boeing 737 operat per la companyia estatal Cubana d’Aviació i arrendat a l’aerolínia mexicana Damojh en el que viatjaven 105 persones, entre passatge i tripulació, inclosos cinc nens. D’acord amb el diari oficial ‘Granma’, tots eren estrangers.

L’aparell es va desplomar sobre una zona agrícola coneguda com a Ranxo Boyeros que envolta a l’aeròdrom de la capital, molt a prop de la terminal 1. Imatges difoses pels mitjans locals van mostrar una gran fumera.

El nou president cubà, Miguel Díaz-Canel, es va traslladar immediatament a l’aeroport, acompanyat de diversos membres del seu Govern, per donar instruccions ‘in situ’. Efectius de Bombers i de la Policia Nacional Revolucionària, així com diverses ambulàncies, van treballar en el lloc del sinistre.

L’últim accident aeri a Cuba es va produir a l’abril de l’any passat. Un bimotor AN-26 pertanyent a les Forces Armades es va estavellar a la regió occidental de la illa del Carib. Van morir vuit militars.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa