MónTerrassa
Atropellament a Rodalies de Renfe
  • CA

Dia complicat pels usuaris del ferrocarril i, concretament, la de la R4, tot i que ja estan acostumats als problemes, als retards i a les incidències. Avui al matí ha estat interrompuda la circulació a Rodalies de Renfe entre les estacions de Sabadell Sud i les de Terrassa, per l’atropellament d’una persona a les vies fins a un quart de tres de la tarda, quan s’ha restablert, ha informat Renfe. La resta de la línia pateix afectacions que poden superar, de llarg, els 45 minuts. Per aquesta raó, la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (la bDGPC) ha activat l’alerta del pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (el conegut per les sigles Ferrocat). Els Bombers de la Generalitat hi treballen amb quatre dotacions.

Els usuaris del servei es queixen via xarxes socials

Alguns usuaris han preguntat a través de Twitter a Renfe si es posaria algun transport alternatiu per a que es poguessin desplaçar fins al seu lloc de destí. I aquesta ha estat la resposta, des de la mateixa xarxa social: “Bona tarda, actualment no hi ha previsió de transport alternatiu. Qualsevol canvi l’anunciarem per als canals habituals. Disculpes.”

Renfe cancel·la una desena de trens de Rodalies per baixes de maquinistes de covid

L’operadora Renfe ha decidit cancel·lar una desena de trens de les línies de Rodalies al llarg d’aquest divendres 7 de gener per les baixes de maquinistes que actualment són positius per culpa de la pandèmia de la covid-19, segons ha informat la companyia ferroviària. Actualment, remarca que té fins a 40 conductors contagiats pel coronavirus. Segons fonts de l’operadora, s’està treballant internament per minimitzar les afectacions, que són puntuals ja que els trajectes anul·lats són en les línies amb més freqüències i només representen una desena del miler que hi ha en un dia feiner.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Olga a gener 08, 2022 | 08:50
    Olga gener 08, 2022 | 08:50
    A muerto el atropellado?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa