MónTerrassa
Atropellament amb fuga al pont del Passeig de Terrassa
  • CA

El passat divendres al matí va tenir lloc un atropellament amb fuga al pont del Passeig de Terrassa, situat al costat de la Mútua de Terrassa. L’accident va tenir lloc a les 12:00h del migdia, quan un vehicle va atropellar una vianant que va resultar ferida greu degut a l’impacte del cotxe. El cotxe però, enlloc de quedar-se, va fugir a tota velocitat després del xoc.

Al lloc dels fets s’hi van dirigir diverses patrulles de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància per atendre a la dona ferida, que es trobava estirada a l’asfalt del pont del Passeig, sense poder aixecar-se. Els agents van recollir informació i van prendre nota de la matricula i la descripció del cotxe que la dona i alguns testimonis van aconseguir recordar. La dona va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mutua Terrassa en ambulància i els agents policials van fer el seu treball respectiu per tal que la circulació al pont del Passeig continués amb total normalitat.

Atropellament amb fuga | Cristóbal Castro

Uns moments més tard, la policia rebia un avís de la localització del possible vehicle fugat. Aquest es trobava al carrer de Miquel Servet, prop de les piscines de Vallparadís. Ràpidament, una dotació de Policia Municipal es va dirigir fins al carrer indicat, on presumptament estava situat el cotxe.

En arribar, la policia va comprovar que hi havia un vehicle que coincidia amb la descripció i la matricula que havien apuntat de la informació que van poder recollir dels testimonis. El vehicle es trobava mal estacionat i, a més a més, presentava diversos danys i alguns bonys al capó del cotxe, just el lloc per on havia impactat a la dona. Després de comprovar que aquell era definitivament el cotxe fugat, va ser traslladat a la seu d’Egarvia. Del conductor però, no n’hi havia ni rastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa