MónTerrassa
Ataquen dos restaurants de Terrassa amb bats de beisbol
  • CA

Un grup de lladres va intentar assaltar dos bars del barri de Sant Pere Nord de Terrassa armats amb bats de beisbol, ahir dijous a la nit, quan ambdós locals encara estaven oberts al públic. L’Associació d’Autònoms Egarencs (AAE) ha denunciat l’atac i confirma que van ser testimonis dels fets. Segons exposen, l’atac va ser produït per sis joves, dos dels quals portaven “bats de beisbol de grans dimensions”.

Els fets van tenir lloc ahir dijous 28 d’abril quan passaven cinc minuts de tres quarts de dotze de la nit. Els locals que van intentar assaltar son el Restaurant la Bodeguilla i el bar Classic Chaplin, ambdós situats al carrer de les Cosidores. Segons narra l’Associació, els sis joves van intentar entrar per la força al Restaurant la Bodeguilla acovardint i intimidant als propietaris i els clients que es trobaven a l’interior, “cridant que els obrissin sota amenaça i movent els seus bats de beisbol”.

Quan van veure la impossibilitat d’accedir a aquell local, van canviar l’objectiu i es van dirigir immediatament al bar Classic Chaplin, on s’estava duent a terme una reunió de la Junta Directiva de l’Associació d’Autònoms Egarencs. Des de fora, un dels joves -amb la cara tapada- va amenaçar-los amb la intenció que els obrissin la porta. El propietari del local va trucar ràpidament a la Policia Municipal de Terrassa, i mentre esperava la seva arribada, “va agafar una barra de ferro per dissuadir des de l’interior als joves assaltants que desistissin de la seva actuació”.

Els joves van marxar del lloc “al veure que no podien accedir a cap dels dos locals”. L’Associació informa que la Policia Local va arribar “15 minuts més tard després que els joves marxessin”

Crítiques per la inseguretat

Davant d’aquest fets, l’Associació d’Autònoms Egarencs ha denunciat “deficients mesures aplicades“. “Aquests fets posen en evidència la falta d’efectius de Policia Local durant les nits a la nostra ciutat i confirmem el reiterats incompliments de l’alcalde i el seu equip de govern a les promeses s’ampliar els efectius de policia a Terrassa per garantir la falta de seguretat que pateixen des de fa temps els comerços associats a Autònoms Egarencs i altres de la ciutat”, han conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jessica a abril 29, 2022 | 15:54
    Jessica abril 29, 2022 | 15:54
    Terrassa ciutat segura segons Ballart, jajajaja per no plorar
    • Icona del comentari de: Josep a abril 29, 2022 | 19:19
      Josep abril 29, 2022 | 19:19
      La onada de robos i gamberrisme a Terrassa Li sua la polla als polítics. Colla de merda de gent.
  2. Icona del comentari de: Joan a abril 29, 2022 | 16:52
    Joan abril 29, 2022 | 16:52
    la Policia Local va arribar “15 minuts més tard després que els joves marxessin” Si la Policia no arriba a una situació com aquesta que pots esperar de la policia? Que vingui quan hi ha "una simple agressio/robatori" al carrer? I després l'alcalde diu que Terrassa és segura Sant Pere Nord s'ha convertit en el pitjor barri de Terrassa. Tot ple d'immigrants incivics i maleducats. Jo el convido a viure una setmana al meu pis. No aguantaria ni un dia. Però es viu molt bé ben lluny dels problemes reals que tenim al barri.
  3. Icona del comentari de: Sisplau a abril 30, 2022 | 00:33
    Sisplau abril 30, 2022 | 00:33
    La poli ja ho sabia.
  4. Icona del comentari de: Lolo a abril 30, 2022 | 16:28
    Lolo abril 30, 2022 | 16:28
    Que gran noticia Aparte Cataluña es lo más inseguro de España ...Barcelona ciudad que presume .pero no hay una gran ciudad como presumen pero de cerda .. vas por el centro de noche tienes que ir escoltado y huele a pis que apesta aparte de sucia .. Terrassa son calles sin. Ley Insegura llena de delincuentes .. Da pena y en unos años. ...como siga así va ser peor que argentina.y México
  5. Icona del comentari de: Peter a abril 30, 2022 | 17:09
    Peter abril 30, 2022 | 17:09
    Parece terrassa el bronce,latinoamerica,y Marruecos ,que pena da terrassa...no sé puede vivir en paz,bares,comercios,gente.amenezados .?????
  6. Icona del comentari de: Miquel a maig 03, 2022 | 09:32
    Miquel maig 03, 2022 | 09:32
    Sant Pere Nord. Quin barri més acollidor ens ha quedat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa