MónTerrassa
Atac vandàlic a la parada de castanyes dels diables de Sant Pere Nord
  • CA

La parada de castanyes muntada per la colla de Diables de Sant Pere Nord de Terrassa ha patit un atac vandàlic. Segons ha denunciat l’entitat a Món Terrassa, els fets han tingut lloc aquest dimecres, dia 26 d’octubre, de matinada. L’estand es troba ubicat a la Rambla de Francesc Macià i sembla que un grup de joves -adolescents- s’ha dedicat a clavar-li puntades i cops amb l’única finalitat de “divertir-se” i destrossar-lo. Per sort, no estaven sols i el soroll que van causar va cridar l’atenció. Va ser així com diversos veïns van poder ser testimonis de l’acció. Gràcies a això, s’ha pogut identificar els presumptes autors, que han estat denunciats per l’entitat per danys materials.

Reparació d’urgència per part de la mateixa colla

La parada de venda de castanyes és de fusta i compta amb un logotip identificat dels seus propietaris. Com a resultat de l’atac, el teulat va caure ja que van trencar els pals que li feien de suport. Malgrat que l’estand és robust i resistent, la sotragada ha estat forta. Per això, membres de la colla dels Diables han estat aquest mateix dimecres al matí treballant de valent per tornar-la a posar en ordre, fent les reparacions pertinents.

La colla ha instal·lat aquesta parada de venda de castanyes per poder sufragar els costos de les activitats que realitza. És doncs, una font d’ingressos necessari per a la seva subsistència, i per això lamenten aquest atac brutal i gratuït. L’entitat espera poder reprendre l’activitat avui mateix i tornar l’alegria al barri, ja que a més de vendre castanyes també aprofiten per fer petites exhibicions i música en directe. Així cada tarda se’ls pot trobar a la Rambla oferint aquest fruit sec propi de la tardor i passar una bona estona mentre s’espera que les castanyes s’acabin de torrar i poder-se endur una paperina.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ala a octubre 26, 2022 | 14:07
    Ala octubre 26, 2022 | 14:07
    Fotos delincuentes y origen ....ya está bien
    • Icona del comentari de: Mireia a octubre 26, 2022 | 21:30
      Mireia octubre 26, 2022 | 21:30
      Origen? El de sempre....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa