MónTerrassa
La sisena notícia més llegida de l’any 2019 a Món Terrassa
  • CA
El pis on hi ha la policia i el cadàver
El pis on hi ha la policia i el cadàver | Josep Maria Prat

!--akiadsense-->

PUBLICADA EL 29 DE JULIOL

Un home s’ha presentat aquest matí a la comissaria de la Policia Nacional a Terrassa i ha confessat que havia matat la seva dona. La investigació la porten ara els Mossos d’Esquadra. Els agents han anat al lloc on havia manifestat que estava el cos de la víctima i l’han trobat en una habitació.

Els fets han passat en el 4t 1a del número 2 del passeig del Vapor Gran (cantonada amb el carrer de Portal Nou), a sobre d’un dels bars de la zona. Dues dotacions dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc del succés i han acordonat tot l’espai. La Policia Municipal també ha fet acte de presència, i ambdues es troben ara a l’habitatge on ha ocorregut tot.

El cos de la víctima es troba encara al pis, i algunes fonts apunten que hauria estat morta a ganivetades. La parella, de 47 anys tots dos, tenia dos fills de 12 i 15 anys -noi i noia-. De l’agressor, les inicials del qual són M. P. S., se sap que és advocat. La víctima era metgessa.

Cap a tres quarts de dues ha arribat un cotxe de Funerària i ha accedit a l’edifici del passeig del Vapor Gran, 3, per la zona de l’aparcament soterrat.

Diverses associacions ja s’han manifestat i han condemnat els fets, entre elles el sindicat Comissions Obreres de Catalunya, que “expressa el seu rebuig a una violència que encara avui s’exerceix vers les dones només pel fet de ser dones”.

El pis d'adalt és on s'ha comès el crim
El pis de dalt és on s’ha comès el crim | J. M. P.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa