MónTerrassa
Incendi a Terrassa amb una ferida greu
  • CA

A les 0.20 h d’aquesta matinada, una trucada del 112 ha informat la Policia Municipal que sortia fum d’un habitatge del carrer Doctor Cistaré, a l’alçada del carrer del Pintor Vancells. Des de la Central de Comandament s’han comissionat dos vehicles patrulla i un caporal, que han informat que hi havia un incendi a la comunitat de veïns.

Al lloc han actuat tres unitats del Parc de Bombers de Terrassa, una de Sabadell i una altra de Viladecavalls, així com tres ambulàncies, a més d’una unitat de Mossos d’Esquadra. S’ha desallotjat els veïns de la comunitat, vuit en total, davant la gran quantitat de fum escampat per tot l’edifici. Sembla que el foc es va originar a l’habitació de la rentadora d’un dels pisos i s’ha propagat ràpidament pel passadís i altres habitacions.

Els agents han procedit a tallar el carrer i a regular el trànsit. Efectius de Bombers han localitzat la resident de l’habitatge incendiat inconscient a causa de la inhalació de fums. Els sanitaris han intentat reanimar-la i una ambulància l’ha traslladat a l’Hospital Moises Broggi d’Esplugues de Llobregat, que disposa d’una Unitat de Terapèutica Hiperbàrica. Efectius de Bombers han tallat el subministrament del gas i han pogut rescatar el gos que hi vivia a l’habitatge afectat, del que s’ha fet càrrec el Servei de Recollida d’Animals Domèstics. Operaris de l’empresa subministradora de gas han acudit per inspeccionar la instal·lació.

L’habitatge ha quedat força afectat pel foc i el fum, així com també l’escala de la comunitat. La porta del veí s’ha cremat i l’habitatge de sota ha patit danys a causa de l’aigua utilitzada per sufocar l’incendi. També ha quedat afectada la comunitat de veïns contigua, amb la que comparteix pati interior comunitari, on els baixants de plàstic han quedat afectats. A l’1.30 h de la matinada, Bombers han autoritzat els veïns a tornar als seus habitatges.

Estat en què va quedar el pis per culpa de l’incendi | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa