MónTerrassa
S’amaga la mercaderia a la butxaca però la Policia de Terrassa ja l’ha clissat
  • CA

Va intentar amagar-se la mercaderia a la butxaca per dissimular davant la presència de la Policia Municipal de Terrassa, però ja era massa tard. Aquest dimarts, 5 d’octubre, cap a dos quarts de nou del vespre, una dotació del cos local que estava fent patrullatge per la plaça de Cipriano García, al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, va observar dos individus que estaven realitzant algun tipus de transacció, amb el que semblava diners per substàncies estupefaents. En veure la dotació policial, un d’ells es va amagar el que duia a la butxaca.

Els agents van identificar els implicats i van localitzar a un d’ells fins a set embolcats de paper de plata. També posseïa dues bossetes de marihuana i una bossa amb un cabdell a l’interior. A més, duia a sobre un total de 120 euros fraccionats. Davant d’aquestes evidències, l’home va ser detingut per la Policia Municipal acusat d’un delicte de tràfic d’estupefaents.

Un motorista drogat i sense assegurança

No va ser l’única intervenció policial relacionada amb les drogues que va tenir lloc aquest dimarts. Una trucada d’un particular va informar cap a les sis de la tarda a la Policia Municipal de Terrassa que s’havia produït una col·lisió entre dos vehicles a la carretera de Martorell, a l’alçada del carrer Ramon Llull. Dues dotacions van desplaçar-se fins al lloc dels fets on van poder comprovar que en el xoc hi havia implicats un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la col·lisió, el motorista havia resultat ferit.

Va ser a l’hora d’identificar els conductors implicats, que els agents van localitzar en les pertinences del motorista una cigarreta de tipus “porro”. Per aquest motiu, es va decidir realitzar-li un drogo-test. El resultat va ser positiu en THC i amfetamines, fet pel qual va quedar denunciat per conduir sota la influència de substàncies estupefaents. Com que havia resultat ferit, va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital de Terrassa. Els agents van confeccionar l’informe tècnic d’accidents i es va procedir a immobilitzar la motocicleta, la qual tampoc disposava d’assegurança obligatòria.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 08, 2021 | 09:47
    Joan octubre 08, 2021 | 09:47
    Aquesta plaça s'ha degradat per la qualitat dels joves que estan sempre allà. Sembla el Bronx. Si passeu per aquest plaça, procureu passar ràpid i acompanyats/des.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa