MónTerrassa
I un altre robatori al carrer de la Font Vella
  • CA

El carrer Font Vella ha viscut un altre robatori aquesta matinada. Aquesta vegada ha estat el torn de l’establiment Ègara Mobile, una botiga de venda i de reparació de telèfons mòbils situada a la part alta del carrer. Segons ha pogut saber Món Terrassa, els lladres han trencat els vidres de la porta d’entrada del local -un mètode molt comú en els últims robatoris als establiments del centre de la ciutat- i s’han endut material de dins la botiga, com mòbils i diners en metàlic, entre altres.

Els fets han passat prop de les 3:41h de la matinada. A aquella hora, la Policia Municipal de Terrassa ha rebut un avís de robatori amb força, i s’han dirigit ràpidament fins al lloc, però quan han arribat, l’interior de la botiga estava ja tot remenat. Seguidament, s’ha trucat als Mossos d’Esquadra per tal que es fessin càrrec del succés juntament amb la unitat científica, i s’ha precintat l’establiment perquè cap ciutadà o ciutadana s’hi acostés.

Robatori a l’establiment Ègara Mobile del carrer Font Vella | Cedida

Treballadors de l’establiment afirmen que aquesta no és la primera vegada que alguna persona entra a robar a la botiga. Anteriorment, alguns lladres ja havien entrar a robar i s’havien endut també mòbils i diners en metàlic. Precisament, no fa més d’una setmana que es van trobar amb el pany de la porta d’entrada forçat.

Gran volum de robatoris al centre de Terrassa

Aquest ha estat un robatori més dels molts que s’han dut a terme al centre de Terrassa les últimes setmanes. Moltes botigues del carrer de la Font Vella, un restaurant de la plaça de Salvadot Espriu, i establiments del carrer Major i carrer Unió de la ciutat han patit robatoris en molt poc temps.

Per una banda, en molts casos s’ha utilitzat el sistema de trencar els vidres de la porta d’entrada -com el cas d’aquesta matinada a Ègara Mobile-, tal i com es va fer amb el restaurant Genso, Hello Nails i Fukuro East Asian Gourmet. Per altra banda, hi ha els allunatges a Intecat, Joeieria Ponsa i Perfumeria Júlia, que han obligat a posar al davant elements dissuasius per evitar el pas dels cotxes dels lladres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a gener 22, 2022 | 15:54
    Mireia gener 22, 2022 | 15:54
    Si els polítics portessin lustres treballant per al poble i no per als seus propis interessos, tot aniria millor i a molta menys gent se li passaria pel cap robar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa