MónTerrassa
Una alarma d’incendi talla la Carretera de Rellinars
  • CA

Una alarma d’incendi d’un establiment situat a la Carretera de Rellinars de Terrassa va fer tallar el trànsit de la via ahir al vespre. El 112 va informar de l’avís d’incendi exactament a les 20:49h del vespre, i va informar que l’establiment es tractava d’una pastisseria situada a la Carretera de Rellinars, número 50, a l’alçada del carrer Torrent. En rebre l’avís d’incendi es van activar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que es van desplaçar fins al lloc ràpidament. A més, també s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa.

En arribar al lloc que el 112 havia indicat, al número 50, la dotació de Policia Municipal de Terrassa va començar a realitzar les tasques respectives per regular el trànsit del carrer, tallant la circulació de la via, amb l’objectiu que l’efectiu dels Bombers de la Generalitat pogués actuar ràpid i apagar l’incendi amb més facilitat, sense el destorb dels cotxes.

Sorprenentment, quan els Bombers van entrar a dins de l’establiment decidits per apagar les flames de l’incendi, a dins del local no s’hi van trobar cap foc. Després d’estudiar la zona de la pastisseria, l’efectiu de Bombers va descobrir el que passava realment: es tractava d’un reescalfament d’una resistència de la maquinària de la pastisseria, i ja s’havia desconnectat el fluid elèctric per tal d’evitar que s’iniciés el foc. Així doncs, va ser el reescalfament el que va fer activar l’alarma d’incendi de l’establiment, però a dins del local no hi havia cap foc, sinó la màquina reescalfada.

Quan la policia i els Bombers van reconéixer i comprovar els motius que havien fet saltar l’alarma d’incendi del local i assegurar-se que tot seguia en ordre dins de la pastisseria, es va restablir la circulació del trànsit a la via i la Carretera de Rellinars va tornar a la seva normalitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa