MónTerrassa
Alarma per fum en un transformador elèctric soterrat a Terrassa
  • CA

Una fumera que sorgia d’un transformador elèctric ha generat alarma aquest dijous a la tarda al barri del Poble Nou – Zona Esportiva de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han estat requerits per revisar el transformador soterrat i han comprovat que estigués en bon estat.

Els fets han tingut lloc al carrer del Dibuixant Avellaneda, al nord de la ciutat, prop de les set de la tarda d’ahir dijous. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís i tres dotacions es van dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop allà, els Bombers van revisar el fum que sortia del transformador, i van comprovar que tot estigués correcte. Un cop fetes les comprovacions van donar per finalitzar el servei.

Dues falses alarmes d’incendis en dos habitatges de Terrassa

A més a més, ahir a la tarda els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits per dues alarmes d’incendis en dos habitatges diferents de Terrassa. Ambdós casos es tractaven de falses alarmes que van acabar en un ensurt.

El primer avís va tenir lloc en una casa del carrer de la Pineda, a tocar del carrer de la Bisbal, al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor, al voltant de les tres de la tarda. Els Bombers de la Generalitat van rebre una alarma per un incendi i es van dirigir ràpidament fins al lloc. En arribar, van comprovar que es tractava d’un termo elèctric que treia fum, però no hi havia foc.

El segon avís va succeir unes hores més tard, a dos quarts de nou del vespre, aquest cop a ple centre de Terrassa, concretament al carrer de la Rutlla. Els Bombers es van dirigir fins al pis, però en arribar van comprovar que es tractava d’una olla al foc i que era una falsa alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa