MónTerrassa
Alarma per una fuita d’aigua en una nau industrial a Terrassa
  • CA

Ensurt per una fuita d’aigua en una nau industrial del Polígon Industrial Santa Eulàlia de Terrassa a primera hora d’aquest matí de dijous. L’incident ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han inspeccionat la nau i han avisat a la companyia d’aigua. No s’han de lamentar danys personals.

Els fets han tingut lloc a un quart de vuit del matí (a les 7:15h) a una nau situada al carrer del Miño, entre el carrer de Guadalquivir i la carretera de Montcada. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han activat una dotació que s’ha desplaçat fins al lloc ràpidament.

Un cop al lloc han comprovat que la fuita d’aigua provenia del sostre de la nau, i han avisat a la companyia d’aigua. Aquests últims s’han encarregat de tancar la clau general i els Bombers han donat per finalitzat el servei.

Dispositiu policial per l’oci nocturn al Polígon Industrial de Santa Eulàlia de Terrassa

El Polígon Industrial de Santa Eulàlia és una zona on també hi ha diferents establiments d’oci nocturns i hi ha una alta concentració de persones a la nit. Fa dues setmanes hi va tenir lloc un dispositiu policial preventiu a altes hores de la matinada per diverses queixes de veïns.

Diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i dels Mossos d’Esquadra es van desplegar al carrer del Duero i als voltants immediats, on van identificar una quarantena de persones. A més, sis persones van quedar denunciades per consum d’alcohol a la via pública, a més de per pertorbar el descans del veïnat, i una setena persona va quedar denunciada per tinença d’arma blanca.

Aquests operatius policials conjunts entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Terrassa s’han dut a terme de manera periòdica al llarg d’aquests darrers dies i nits d’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa