MónTerrassa
Ajuda per localitzar un cotxe robat a Terrassa
  • CA

El veí de Terrassa Dídac Porras demana ajuda a la ciutadania per intentar localitzar el seu vehicle, un Renault megane, que va ser robat aquest dijous, entre les nou i les deu de la nit, en el pàrquing ubicat en el centre comercial Montserrat de Terrassa, al Sector Montserrat. Segons explica a Món Terrassa, quan va tornar a buscar-lo havia desaparegut. L’ha buscat per tot arreu i n’ha fet difusió a través de les xarxes socials per tal que arribi al màxim de gent possible.

El robatori ha estat denunciat a la policia, però tot i així, el terrassenc també fa una crida a totes les persones que puguin tenir algun tipus d’informació sobre on podria parar el seu cotxe o si van veure algun fet estrany el vespre-nit en aquella zona de la ciutat que ho comuniquin a Mossos o que es posin en contacte amb ell directament a través del compte d’Instagram @didacporras10 o al telèfom mòbil 656 376 809.

Dídac Porras explica que es tracta d’un model molt actual, ja que el cotxe -de color blanc i matrícula 0582 JNT- és pràcticament nou. “En aquest aparcament sempre hi ha molts cotxes, aquest dijous a la nit no n’hi havia gaires, molts menys de l’habitual però no li vaig donar cap mena importància”, lamenta. Subratlla que la policia ja té oberta una investigació perquè es treballa amb la hipòtesi que el vehicle podria haver estat víctima d’una banda organitzada dedicada a aquest tipus de robatoris. “Per robar aquest tipus de cotxe, amb alta tecnologia i últim model s’ha de ser professional. És una banda que es dedica a això i no serà la seva primera vegada”, subratlla l’egarenc a aquest mitjà de comunicació. “Si us plau, qui pugui que m’ajudi perque el cotxe em va costar molts diners i el necessito”, sentencia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa