MónTerrassa
Agafa el cotxe borratxo i col·lisiona amb un altre vehicle
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va denunciar ahir un conductor per agafar el cotxe borratxo i estar implicat en un accident de trànsit al col·lesionar amb un altre vehicle. Els fets van tenir lloc ahir a les 14:20h del migdia al passeig del Camp del Roure, amb el carrer del Montsià a Terrassa. Una trucada va informar de l’accident i en rebre l’avís, una dotació de Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat. En arribar, els agents van comprovar que es tractava d’una col·lisió entre dos vehicles, sense que cap persona hagués resultat ferida, afortunadament.

Els agents van veure que un dels conductors presentava símptomes de trobar-se sota els afectes de l’alcohol, motiu pel qual, seguidament, van procedir a realitzar la prova d’alcoholèmia. El resultat de la prova va donar positiu amb una taxa de 0,49 mg/l. Per aquest motiu, el conductor va ser denunciat per conduir ebri i per estar implicat en un accident de trànsit.

Més successos

Dues persones van resultar ferides en una col·lisió de dos vehicles a Terrassa

Dues persones van resultar ferides en un accident de cotxe a Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de les 17:30h a l’Avinguda del Vallès amb el carrer de la Pineda. El 112 va informar de l’accident, i seguidament, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc. En arribar, els agents van assistir a les persones implicades en l’accident i van realitzar l’informe tècnic. La conductora i la passatgera d’un dels vehicles van patir lesions a causa de l’impacte i van ser traslladades en ambulància a l’Hospital de Terrassa.

Una conductora d’un patinet elèctric ferida en una col·lisió

Una persona que conduia un patinet elèctric va resultar ferida en un col·lisió amb un turisme a Terrassa. L’accident va tenir lloc al passeig del Vint-i-dos de Juliol, amb el carrer de l’Aneto, cap a les 20:40h. Dos indicatius de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc de la col·lisió en rebre l’avís del 112, i van comprovar que la conductora del patinet elèctric havia resultat ferida. La dona va ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa, mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa